Glasvezel in Oosterhesselen?

Het is gelukt!!!

Op de valreep van dit jaar zijn er voldoende intentieverklaringen voor een breedbandnetwerk in ons dorp afgegeven. Mede dankzij de inzet van ‘de Donderbussen’ krijgen wij als inwoners van Oosterhesselen ook de kans om in de toekomst te kunnen beschikken over een snelle internetverbinding.
De inventarisatiefase is hier voor nu mee afgerond. Mocht u onverhoopt toch nog niet aangemeld zijn en wilt u net als bijna 70% van Oosterhesselen toch uw belangstelling kenbaar maken voor toekomstbestendig internet dan kunt u zich nog steeds aanmelden op www.verbreedband.nl.

Onze dank gaat uit naar ‘de Donderbussen’ en alle betrokkenen en vrijwilligers die aan dit proces bij hebben gedragen. Bedankt voor jullie inzet en Donderbussen: veel succes bij de organisatie van weer een spectaculaire jaarwisseling!

Hoe nu verder?

Met deze voldoende mate van belangstelling sluiten we aan bij het collectief ‘Glasvezel Zuidenveld’ waarin alle dorpen van de gemeente Coevorden gebundeld zijn. Hiermee is er voldoende omvang om invulling te geven aan de vervolgstappen die nodig zijn om een netwerk te ontwikkelen. Wij zullen u hier uiteraard op de hoogte van blijven houden. Mocht u hier meer over weten dan kunt u op www.glasvezelzuidenveld.nl  meer informatie vinden.