Mannenkoor Hem zoekt leden

Wist je dat er in Oosterhesselen een mannenpopkoor actief is? Het koor heet HEM, hetgeen de afkorting is van Hesseler Eerste Mannenkoor. Het koor bestaat momenteel uit 20 enthousiaste leden, afkomstig uit de wijde omgeving van Oosterhesselen, en repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de kerk in Oosterhesselen onder de bezielende leiding van dirigent Jan Kruimink.

Het repertoire van HEM bestaat uit popsongs uit de afgelopen vijftig jaar. Een greep uit het repertoire: Avond (Boudewijn de Groot), Rollercoaster (Danny Vera), Sound of Silence (Simon & Garfunkel), Hey brother (Avicii), Hello (Lionel Ritchie), Dust in the wind (Kansas), Country roads (John Denver), De vondeling van Ameland (Boudewijn de Groot), Prachtig mooie mag (Daniel Lohues), Love is all around (Wet Wet Wet) en When you say nothing at all (Ronan Keating). De nummers worden drie-, vier- en soms zelfs vijfstemmig gezongen. De arrangementen zijn alle van de hand van dirigent Jan Kruimink. Tijdens optredens wordt het koor begeleid door een pianiste. Naast kwaliteit wordt ook aandacht besteed aan de presentatie; choreografie en humor zorgen ervoor dat het publiek zich tijdens een optreden niet verveelt.

HEM wil graag het aantal leden uitbreiden. Dus ben je nieuwsgierig geworden en lijkt zingen in een mannenpopkoor je wel wat? Kom dan gerust eens langs in de kerk van Oosterhesselen op een donderdagavond en kom eens luisteren. Je zult zien dat er serieus wordt gerepeteerd maar dat er zeker ook ruimte is voor humor. De ervaring van de leden is dat zingen energie geeft en dat je na een repetitie ontspannen huiswaarts keert. Om lid te worden, is het overigens niet noodzakelijk dat je noten kunt lezen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Herman Meijer, tel. 06-1072 7779.

HEM heeft ook een website: www.mannenkoorhem.nl