NLdoet

Vrijdag 28 mei kwamen er negen leerlingen van het Alfa-college uit Hardenberg om te klussen in het kader van NL doet. Ze hebben het kunstwerk op de Brink schoongemaakt en een begin gemaakt met met het opschonen van de dierenweide en op het plein bij de vijver achter de Rister, onkruid verwijderd.

Leerlingen met begeleiding.

Zaterdag hebben 20 vrijwilligers verspreid over het dorp, veel werk verzet. Het trammonument is schoon gemaakt, de bloembakken hebben weer een nieuw bloemetje gekregen en de trottoirs op de Brink zijn zoveel mogelijk onkruid vrij gemaakt.

In het Zr. Mohrpark zijn de bankjes schoon geborsteld, het gras onder de bankjes gekortwiekt, van de wandelpaden de kantjes afgestoken en het laatste blad uit het park opgeruimd. In de dierenweide is een schutting, rond de containers en het watervat geplaatst en het dierenverblijf geverfd. Het pad achter de Geubel is weer begaanbaar, brandnetel vrij en takken vrij en weer beloopbaar gemaakt.

Na afloop was er voor iedereen een broodje kroket en een kop soep in een zon overgoten park. Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.

Leerlingen van het Alfa-college met vrijwilligers