OGZ Oud papier en Rommelmarkt

Oud papier brengen in mei 2020

Voor de eerste zaterdag van mei staat een brengochtend gepland en wij hebben besloten om dit door te laten gaan. Met een aangegeven rijroute en meerdere containers moet het mogelijk zijn om voldoende afstand te houden en veilig uw oud papier weg te brengen. Op deze manier komen wij tegemoet aan de behoefte in het dorp om het verzamelde oud papier kwijt te kunnen én krijgen wij de genodigde inkomsten binnen.

De containers worden geplaatst op de gebruikelijke plek (parkeerplaats VIOS) en staan verspreid opgesteld. Wij vragen u om de voorgeschreven route te volgen (ingang parkeerplaats vanaf Gebouw 48 en uitgang langs café Lindeboom) en om bij de containers voldoende afstand te houden (>1,5 meter). Alvast bedankt!

Rommelmarkt 2020 gaat niet door

Een logisch gevolg van de huidige maatregelen is dat de jaarlijkse OGZ Rommelmarkt niet door kan gaan in mei.

Hoe begrijpelijk ook in deze situatie, het is toch jammer.
De rommelmarkt is een belangrijke inkomstenbron voor OGZ, waardoor we de contributie laag kunnen houden, en daarnaast is het gewoon een gezellige dag.
En tsja, wat doe je dan? Hier waren we als bestuur niet direct uit. Verschillende opties zijn de revue gepasseerd, zoals verplaatsen naar het najaar, eventueel in een andere vorm, vervangen door een actie, een jaar overslaan en uitstellen tot volgend jaar. Hierbij spelen allerlei factoren een rol: van de (eventueel gemiste) inkomsten en draagvlak bij de leden tot andere geplande activiteiten en beschikbaarheid van vrijwilligers en karren.

Alles bij elkaar genomen hebben wij als bestuur besloten in 2020 geen rommelmarkt te houden, ook niet later in het jaar.

Wij hopen dat u uw goede oude spulletjes wilt bewaren voor onze rommelmarkt in 2021!