Wijk en dorpenronde

Wijk en dorpenronde 16 oktober 2017 in de Hesselerhof.

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij u de gelegenheid hebt om vragen te stellen aan de burgemeester en wethouder. Het is ook het moment om in gesprek te komen en/of te blijven.

Verschillende onderwerpen zijn gepasseerd, waaronder een presentatie van Wilfried Reuvers. Wilfried heeft een prijs gewonnen van oes eigen rondtie, een inititatief van de provincie. Hij gaat dan ook de rotonde typisch Oosterhesselen maken, met daarop de toren los van de kerk en natuurlijk de fraaie bomen en de brink.

Wijk en dorpsbudget is een pot met geld, wat ieder jaar meer wordt. Deze pot is bedoeld voor ideeën. Alle ideeën zijn welkom, het gaat om vernieuwende initiatieven die het dorp en de inwoners ten goede komen. Alle verenigingen zijn vanavond uitgenodigd en worden dan ook uitgedaagd om hun idee in te leveren. Voor meer info kunt u terecht bij de gemeente maar ook via het bestuur van Plaatselijk Belang.
Als je niets inlevert, gebeurt er ook niets en krijg je dus ook geen geldelijke bijdrage.

Over het voormalig vormingscentrum is helaas nog niets bekend. Alle partijen willen graag een snelle afhandeling maar vooralsnog is het een zaak tussen de COA en de eigenaar.

Er zijn bordjes geplaatst door de gemeente op de burgemeester de Kockstraat. Hier zijn we erg blij mee. Deze gaan hopelijk voorkomen dat er niet meer op de klenckerweg richting Sleen gefietst wordt. Een stuk veiliger!